Saturday, December 12, 2015

Ce Se Întâmplă Când Un LAMBORGHINI Face Accident La 332 km/h !!!

Viteza este una dintre principalele cauze ale accidentelor în zilele noastre pe șoselele din întreaga lume. Fie că apasă pedala de accelerație atunci când trebuie să ajungă repede la destinație sau pur și simplu din teribilism șoferii au de pătimit datorită acestei încălcări flagrante a legii. Deznodământul unei astfel de ”bravuri” îl puteți vedea în cele ce urmează în videoclipul de mai jos, cu siguranță veți fi mai atenți cu pedala de accelerație după ce îl veți vedea.

În imagini puteți vedea un șofer la bordul unui Lamborghini Huracan care circulă cu viteză mare pe o autostradă din Ungaria. Șoferul este fimat de pasagerul din dreapta care este foarte încântat de ceea ce face prietenul lui. Cu toate că drumul este impecabil și nu este deloc aglomerat viteza aceasta excesivă nu poate fi catalogată decât drept teribilism și un act de bravură care nu își are rostul.

După mai multe curbe luate la peste 300 de km/h șoferul Lamborghini-ului pierde controlul volanului și se izbește de parapetul din dreapta al autostrăzii. De aici până la o adevărată tragedie nu mai este decât un pas. Mașina rupe acest parapet și se răstoarnă în șanțul de lângă autostradă luând foc aproape instantaneu.

După cum se poate vedea și pe imagini din ea nu a mai rămas decât fiarele contorsionate și interiorul mistuit de flăcări. Dacă șoferul teribilist a scăpat doar cu câteva zgârieturi pentru prietenul lui din dreapta soarta nu a fost atât de blândă acesta fiind transportat cu leziuni severe la cel mai apropiat spita din zonă. Așadar mare atenție atunci când vreți să circulați cu viteză, chiar dacă mașina este una special concepută pentru așa ceva ea nu vă oferă siguranța că nu veți păți nimic.

No comments:

Post a Comment