Friday, December 11, 2015

A Vrut Să-și Trezească Iubitul Într-un Mod INCENDIAR - Dar Continuarea L-a Bulversat Complet !!!

Doi tineri îndrăgostiți au petrecut o seară minunată de Valentine's Day iar întorși acasă s-au așezat în pat. Domnișoara din imagini a plecat până la toaletă și când s-a întors și-a găsit iubitul dormind așa că s-a gândit că ar fi bine să îi pregătească o trezire de neuitat.

S-a dus în mare fugă spre bucătărie unde a găsit câteva pungi cu biscuiței cu aromă de brânză. A luat un pumn mare și a început să îi mestece repede iar apoi a înghițit o gură mare de apă. După toata această scenă s-a întors în camera unde se afla iubitul ei adormit și a început să se urce în pat cu câteva mișcări destul de provocatoare. Ajunsă la un moment dat deasupra bărbatului aceasta nu a mai rezistat și a dat drumul la tot ce avea în gură peste acesta provocându-i probabil cel mai mare coșmar posibil.

Totul părea ca și cum aceasta ar fi vomitat pe el probabil de aici și reacția destu de violentă a acestuia atunci când a văzut ce are pe el. În final aceasta i-a povestit că totul a fost doar o farsă și că de fapt ce avea pe el erau câțiva biscuiți cu aromă de brânză mestecați și amestecați cu apă plată.

Această farsă răzbunare face parte dintr-un ciclu destul de lung de astfel de momente între cei doi protagoniști ai videoclipului. Totul a pornit în urmă cu câțiva ani când tânărul îndrăgostit i-a făcut o glumă filmată iubitei sale, de atunci aceasta a căutat să se răzbune și i-a făcut și ea o mulțime de farse, dar nici băiatul nu s-a lăsat mai prejos astfel că a luat naștere canalul lor de youtube cu toate glumele care le-au făcut. Acestea au adunat împreună sute de milioane de vizualizări.

No comments:

Post a Comment