Thursday, December 3, 2015

Fenomen BIZAR Petrecut Pe O Șosea Din China !!! Fii ATENT Ce Se Întâmplă Cu Mașinile Astea !!!

Un incident de-a dreptul bizar s-a petrecut zilele trecute pe o stradă din China. Imaginile au făcut repede înconjurul internetului și o mulțime de oameni din toate colțurile planetei au putut să își dea cu părerea despre straniul fenomen care pare să aibă loc în aceste imagini. Puteți urmări și dumneavoastră imaginile originale în care se poate vedea foarte clar cum o forță parcă nevăzută crează haos în această intersecție din China.

Primele voci care au văzut aceste imagini au spus că totul a fost cauzat de o intervenție a necuratului în viața liniștită a oamenilor acestui oraș. Mai mulți cercetători și oameni de știiță au venit cu explicații de tot felul majoritatea bazându-se pe fenomene deja cunoscute dar se pare că într-un final nici una dintre aceste ipoteze nu a fost confirmată.

Autoritățile chineze au demarat imediat o anchetă iar rezultatele acesteia au uimit întreaga lume care se aștepta să se stabileească o cauză necunoscută a acestui fenomen. Se pare că elucidarea misterului reiese chiar din imaginile pe care le-ați urmărit și dumneavoastră. Priviți cu atenție partea dreaptă a acestora !!!

Se poate observa o mașină de curățenie stradală chiar lângă a treia mașină care ”levitează”. Se pare că șoferul acesteia ar fi agățat cu periile ei niște cabluri aflate pe stradă iar acestea ridicându-se la un nivel apreciabil față de sol au fost capabile să ridice mașinile de la pământ precum într-un fenomen paranormal. Așadar explicația a fost mai simplă decât s-a bănuit și bineînțeles că pentru iubitorii de science-fiction a fost o ocazie excelentă de a își expune teoriile dar din păcate nici de data aceasta nici una nu s-a confirmat.

No comments:

Post a Comment