Tuesday, December 15, 2015

Primele Imagini Cu Noul iPhone 7 Ce Va Fi Lansat În 2016

După succesul ultimelor telefoane lansate de Apple iPhone 6s și iPhone 6s Plus care vin cu o mulțime de îmbunătățiri față de versiunea de bază lansată anult trecut, lumea așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce invoații vor aduce aceștia împreună cu noua generație de telefoane iPhone. În cele ce urmează veți vedea imagini cu o așa-zisă versiune de iPhone 7 care ar putea fi lansată la sfârșitul anului 2016.

Designul este cu adevărat inovativ chiar dacă gurile rele ar spune că acesta aduce cu vârful de lance lansat de Samsung anul acesta și a nume modeulul Samsung S6 Edge putem să remarcăm diferența dată de liniile mai puțin abrupte pe care gigantul Coreean le-a propus pentru modelul lansat. Cu toate acestea partea frontală construită integral din sticlă și având butonul de home virtual este de-a dreptul spectaculoasă trebuie să recunoașteți.

Se pare că în ceea ce privește camerele foto ale acestui nou iPhone se va încerca depășirea concurenților de la Samsung care în momentul de față stau mai bine la acest capitol și în partea frontală va fi montată o cameră de 8 megapixeli în timp ce camera principală va avea 20 de megapixaeli. Aceste caracteristici nu par spectaculoase având în vedere că există deja pe piață unele telefoane care au integrate astfel de camere foto.

Dacă stăm să urmărim istoria lansărilor de telefoane Apple încă de la primul iPhone lansat în 2007 vom putea remarca faptul că în fiecare an începând de atunci a fost lansată o nouă versiune ale acestor telefoane inteligente așadar mai mult ca sigur anul 2016 va veni cu un nou produs al acestora.

No comments:

Post a Comment