Friday, December 18, 2015

GOLUL ANULUI !!! Fii ATENT Cum A Înscris Brazilianul Asta Golul Care L-a Făcut Celebru În Toată Lumea !!!

Chiar dacă fotbalul a fost inventat de englezi cei care au adoptat ca și sport național această disciplină au fost brazilienii astfel că la momentul actual Brazilia este țara care produce jucători valoroși pe bandă rulantă. Acest lucru se întâmplă dintr-un motiv foarte simplu, toată populația este îndrăgostită până la nebunie de acest sport, iar numărul practicanților este de-a dreptul impresionant din totalul populației țării.

Brazilia este și țara care l-a dat pe cel mai mare jucător al planetei și anume Pele. Tot Brazilia este și deținătoarea a celor mai multe Cupe Mondiale în istoria acestui sport având în vitrină nu mai puțin de 5 trofee, ultimul cucerit în anul 2002. Aceasta este de fapt naționala de fotbal care nu a lipsit niciodată de la un Campionat Mondial.

Astfel fotbalul a devenit aici cât și la nivelul întregii lumi un factor care influențează atât cultura cât și economia unei țări. De aceea probabil este sportul cu cea mai mare răspândire și popularitate la nivelul întregii lumi. Pentru a înțelege de ce este atât de îndrăgit vă propun să urmăriți ceea ce probabil va fi votat golul anului 2015.

Toată isprava a avut loc într-una din partidele din campionatul brazilian de fotbal. Atacantul celebrei echipe Santos pe numele lui Geuvanio a devenit celebru în toată lumea în urma acestei faze. El a scăpat unu la unu cu portarul echipei adverse și l-a învins în cel mai pur stil brazilian după cum ați putut urmări. Voi ce părere aveți ? Poate câștiga lejer titlul de golul anului ?

No comments:

Post a Comment