Thursday, December 10, 2015

Invenția Asta Îți Curăță Toaleta Fără Să Te Murdărești Sau Să Miști Vreun Deget !!!

Probabil unul dintre cele mai detestate obiecte din casă deși este extrem de util rămâne peria pentru curățarea vasului de toaletă. Cred că sunteți de acord cu mine că nu este plăcut să folosești acest obiect dar fără el este foarte greu să scapi de murdăria de pe vasul toaletei. Și toutși iată că cineva s-a gândit la o alternativă mult mai eficientă și în același timp care te va scuti de atingerea acesteia sau efortul depus pentru curățarea ei.

Aparatul este unul cu o formă extrem de interesantă și promite că este cea mai bună alternativă din zilele noastre pentru curățarea vasului de toaletă. Compania producătoare estimează că în foarte puțini ani acesta va deveni mult mai celebru decât banala perie utilizată de atâția zeci de ani. Dar pentru a vă familiariza cu produsul iată câteva detalii extrem de interesante despre caracteristicile acestuia.

Dispozitivul poartă denumirea de Loogon și compania producătoare se laudă ca a lucrat la crearea acestuia peste doi ani de zile pentru a putea satisface cerințele și celui mai critic client. Acesta este prevăzut cu un rezervor care are o capacitate de aproxiamtiv 300 de mililitri foarte ușor de umplut. Așadar curățarea se va face foarte ușor folosind doar apă fără a mai împrăștia bacterii prin toată baia.

Prin simpla apăsare a unui buton și ținerea dispozitivului în dreptul murdăriei de pe vasul de toaletă veți reuși cu minim de efort să obțineți curățenia dorită. Ingenios nu este așa? Mai ales că de acum înainte nu veți mai fi nevoiți să atingeți vasul de toaletă.

No comments:

Post a Comment