Thursday, December 10, 2015

Uite Ce Pățește Un Șmecher Cu X6 Atunci Când Se Crede Periculos !!!

Nu știu dacă ați avut vreodată senzația când vă aflați pe străzile de la noi din țară că unii dintre participanții la trafic se cred superiori celor din jur și prin această atitudine sfidătoare crează panică printre ceilalți conducători auto sau mai mult se ajunge la incidente regretabile din cauza lor. Veți vedea o asemenea situație și în imaginile din videoclipul de mai jos în care un astfel de șofer primește o lecție prețioasă.

În Rusia șoferii sunt într-adevăr cu mult mai impusivi decât cei de la noi și din această cauză probabil acolo majoritatea mașinilor au montate camere de supraveghere a traficului pe bord pentru a evita situațiile în care în urma unui incident nefericit să fie acuzat șoferul nevinovat.

O astfel de cameră de supraveghere a surprins un incident mai puțin obișnuit în traficul rusesc. Un bărbat cu o Ladă veche a încercat să se încadreze pentru a face stânga și a avansat puțin mai mult decât era cazul. Șoferul cu Bmw X6 s-a crezut foarte șmecher și nu l-a lăsat pe acesta să intre în coloană în fața sa rezultând astfel un accident minor în care șoferul cu Lada i-a atins portiera din partea stânga-spate.

Cu toate că șoferul cu Lada și-a recunoscut vina și a încercat să discute cu nervosul cu Bmw nu a avut cu cine să se înțeleagă, ba mai mult acesta din urmă a deschis portiera și a început să îl apostrofeze pe sărmanul cu ladă. În final cuprins de nervi și de panică totală șmecherul cu Bmw ”a reușit” să-și rupă portiera în două în nebunia care l-a cuprins.

No comments:

Post a Comment