Tuesday, December 15, 2015

DANS Ca Asta Nu Ai Văzut În Viața Ta La O NUNTĂ Românească !!!

Mulți îmi veți da dreptate atunci când spun că nunta este unul dintre cele mai așteptate și mai speciale momente din viața unui om. Acest lucru poate fi ușor intuit mai ales că multă lume afirmă despre ziua nunții că ”a fost cea mai frumoasă zi din viața mea”. Așadar pentru ca această zi să fie cea mai fericită trebuie ca totul să se desfășoare ca la carte după cum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos.

Fiind o zi atât de importantă pentru cei doi miri și familiile lor atunci la aceasta trebuie să ia parte atât rudele cât și cei mai aporpiați prieteni pentru a se bucura alături de ei de drumul pe care și l-au ales în viață. De la o nuntă nu trebuie să lipescă bineînțeles dansul și voia bună doar am amintit mai sus că este un prilej de bucurie.

Pentru că dansul este important de multe ori mirii își pregătesc atent dansul introductiv și alte câteva dansuri înaintea nunții pentru ca în momentul deschiderii petrecerii toți ochii să fie ațintiți spre ei și să fie în același timp încântați de ceea ce văd. O nuntă românească autentică nu poate să se desfășoare fără muzica tradițională la care bineînțeles nuntașii execută dansurile populare adecvate.

În aceste imagini ați putut să urmăriți ansamblul Moldovița, o trupă de dansatori profesioniști care au fost invitați la nunta a doi dintre colegii lor pe nume Sergiu și Irina. Un asemenea dans rar se întâmplă să vezi la o petrecere chiar dacă mulți vor spune ”sunt proefesioniști”, da dar ceea ce au făcut în aceste imagin este de-a dreptul încântător.

No comments:

Post a Comment