Monday, December 7, 2015

L-a Claxonat În Intersecție Pe Neghiobu Cu Merțan De L-au Apucat Pandaliile - Fii ATENT Ce Face:

Traficul din întreaga lume este marcat în fiecare zi de fel și fel de incidente care mai de care mai ciudate. Violența în trafic este una dintre marile probleme ale zilelor noastrea aceasta cuprinde nu numai violența fizică ci și cea verbală care este de nestăvilit. În cele ce urmează veți vedea un tip de incident care pe mine personal m-a lăsat cu gura căscată și nu am știut cum să reacționez când am văzut ce face nesimțitul asta cu Mercedes-ul vechi.

Pe străzile din Rusia s-a instaurat o regulă destul de sănătoasă printre șoferii acestei țări. Majoritatea și-au dotat mașinile cu camere video de supraveghere a traficului. Se știe că șoferii din această țară sunt foarte impulsivi și condițiile meteo determină câteodată situații neprevăzute care greu pot fi demonstrate prin simpla mărturie a șoferului sau a unui martor.

De exemplu în cazul de față avem parte de celebra gâlceavă rusească în care un șofer nerăbdător îl claxonează pe conducătorul auto din fața sa și gesticulează vehement la adresa acestuia. Șoferul din Mercedes se enervează auzind claxoanele insistente ale acestuia și se dă jos din autoturism trăgându-și în același timp si gluga pe cap să nu fie recunoscut de acesta. Ceaa ce nu știa el este că în tot acest timp era filmat de camera din interiorul mașinii care claxona.

Mai mult decât atât acesta nu s-a mulțumit să îl jignească pe șoferul care claxona ci a scos din portbagajul mașinii sale un ciocan cu care fără nici o remușcare a lovit parbrizul acestuia făcând imposibil să mai circule cu autoturismul în aceste condiții grele. Asemenea comportamente nu au ce căuta printre conducătorii auto și poliția ar trebui să ia măsuri mai drastice pentru a stăvili această tendință generală de a-ți face dreptate singur în trafic cu ajutorul violenței.

No comments:

Post a Comment