Saturday, December 12, 2015

Cum Scapi De Mascați În România Atunci Când Vor Să-ți Intre În Casă !!!

O vorbă din popor spune că România este țara tuturor posibilităților. Pentru cei mai sceptici dintre dumneavoastră care refuză cu tărie să creadă aceste vorbe vă invit să urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și cu siguranță vă veți schimba radical părerea pe care o aveați înainte.

Pentru a vă convinge de cele spunse mai sus dar și pentru a vă binedispune am ales acest videoclip clasic cu o descindere a mascaților din Poliția Română la casa unui Interlop din București. Deși pare o acțiune banală a cărei finalizare ar trebui să fie descinderea în casa răufăcătorilor și arestarea acestora veți vedea că pentru a face acest lucru trebuie depus mai mult efort decât v-ar trece vreodată prin minte.

Grupul de mascați însoțiți de o armată de ziariști ajung pe scara unde locuia familia de interlopi și s-au instalat în fața ușii acestora. În momentul în care mascații au încercat să spargă ușa interlopilor au avut parte de o surpriză de proporții. Aceasta era pur și simplu de neclintit deși la prima vedere părea o bucată de lemn firavă care nu are cum să reziste în fața ”arsenalului” cărat de aceștia. Dar iată că lucrurile s-au complicat din ce în ce mai mult.

Spargerea acestei uși nu ar fi trebuit să dureze mai mult de câteva secunde,dar se pare că interlopii erau pregătiți și a întărit pe dinăuntru marginile acesteia. Chiar și așa nu se justifică ineficiența mascaților care în aproximativ 13 minute de filmare nu au reușit să deschidă ușa aceasta bine securizată.

No comments:

Post a Comment