Thursday, December 31, 2015

Ce Se Întâmplă Când Dai Foc La 10.000 De Artificii În Același Timp În Noaptea De Revelion !!!

Sărbătorile de iarnă sunt în toi iar punctul culminant al acestora este reprezentat de noaptea de revelion atunci când lumea încearcă să se bucure de realizările din anul ce se sfârșește și să se înarmeze cu optimism pentru anul ce va veni și care se vrea întotdeauna să fie mai bun decât cel precedent.

Dar petrecerea de revelion are și ea la rândul ei un punct culminant acesta fiind reprezentat de momentul trecerii dintre ani. Această trecere dintre ani se sărbătorește ciocnind un pahar de șampanie cu cei dragi, făcând cel mai calduroase urări acestora dar și folosind binecunsocutele artificii și pocnitori care fac un spectacol atât la nivelul solului cât mai ales pe cer aducând un plus de lumina în sufletul celor ce îl urmăresc și voie-bună.

Dar oare v-ați întrebat ce se întâmplă atunci când dai foc simultan la 10000 de artificii? Trebuie să vedeți neapărat atunci imaginile din videoclipul de mai sus cum un bărbat din Rusia a încercat acest experiment și a avut parte de o mare surpriză. Acesta a ales pentru experiment banalele artificii pe care orice copil le-a ținut măcar o dată aprinse în mână în perioada sărbătorilor de iarnă.

Chiar dacă acestea par total inofensive rar înregistrându-se incidente de pe urma aprinderii lor, veți vedea că lucrurile iau o întorsătură la 180 grade când numărul lor este imens. Acestea pur și simplu au făcut un foc care a ras pe o suprafață destul de mare totul în jurul ei. În momentul în care au fost aprinse acestea s-au comportat asemănător unei explozii flacăra țâșnind cu rapiditate spre cer.

No comments:

Post a Comment