Sunday, January 3, 2016

Cum să faci un nod perfect la cravată în doar 2 secunde !!!

Bărbatul elegant nu se referă în principal doar la partea de vestimentație care este într-adevăr extrem de importantă dar se referă și la partea de maniere ale acestuia. Astfel că eleganța unui bărbat înseamnă bune maniere însoțite de o vestimentație impecabilă. Cravata reprezintă unul dintre obiectele vestimentare extrem de importante atunci când un bărbat este îmbrăcat la patru ace.

În ceea ce privește alegerea unei cravate acest proces deși ar parea unul extrem de simplu este destul de complex. Acest lucru se datorează faptului că tipul de cravată și nod pe care îl facem la aceasta trebuie să fie adecvat în funcție de statura individului precum și de tipul gulerului de la cămașă și de evenimentul pentru care este aleasă.

Un bărbat elegant va trebui să aibe câteva cunoștințe minime despre cum se face un nod la cravată, dar și despre diferitele tipuri de noduri care pot fi făcute. Dacă credeai că există doar un singur tip de nod, atunci află că sunt nu mai puțin de 6 tipuri de noduri de cravată. Dintre acestea cele mai cunscute sunt: Nodul simplu și Nodul Windsor.

Videoclipul acesta ales este extrem de util atât pentru bărbați cât și pentru femei. Este binecunoscut faptul că orice femeie va trebui să știe la un moment dat să facă un nod la cravată pentru a putea să îl ajute pe soțul sau prietenul ei mai neîndemânatic. Așadar urmăriți cum să faceți un nod la cravată perfect în doar câteva secunde în imaginile de mai sus.

No comments:

Post a Comment