Thursday, June 18, 2015

S-au Strâns Să Joace Fotbal Dar Când Au Văzut Ce E Pe Teren Au Murit De Râs !

Am fost martorul a multe situații ciudat și uneori chiar inexplicabile dar întâmplarea de față mi se pare că e desprinsă de departe din filmele de comedie cu Stan și Bran sau cu Mr. Bean. De ce spun asta ? Pentru că mi se pareă că e imposibil să faci o asemenea gafă și să construiești un teren sintetic de fotbal în halul asta mai ales că investiția unui astfel de teren este de minim 60000 de lei și poate ajunge în unele cazuri până la suma de 300000 lei.

O gașcă de băieți din satul Tonciu aflat în județul Mureș s-a strâns duminică pentru a face puțină mișcare. Unul dintre cei de față i-a îndemnat să nu mai meargă pe islazul din capătul satului și să se ducă la noul teren sintetic pe care primăria din comuna Fărăgău l-au consturit în acest sat din bani europeni.

Surpriza mare a fost când ajunsi la fața loculi cu o mare dorință și un mare entuziasm au constatat că le este practic imposibil să joace fotbal pe noul teren sintetic al satului. De ce ? Foarte simplu în mijlocul acestuia stătea falnic un arbore bătrân care făcea practic să existe o situație pe cât de neplăcută pe atât de hilară. După ce au făcut haz de necaz de întâmplarea petrecută s-au gândit că mișcarea trebuie făcută oricum și s-au îndreptat spre vechiul loc islazul din capătul satului nu înainte însă ca fiecare să facă câte o poză cu minunea de teren construit de primărie fără nici cea mai mică urmă de logică.

Fotografiile au ajuns la scurt timp pe internet și au făcut deliciul internauților de la noi părerea unanimă fiind în comentarii că așa face românul lucrul de mântuială și fără să gândească. Așadar dragi autorități să nu mai spuneți că lumea se plânge fără temei de proasta administrare și investițiile dezastroase făcute pentru că aceasta este o dovadă clară și încă un caz dintre cele multe de incompetență

1 comment:

  1. made in romania ,ce poti sa mai spui ,scuza primarului e ca la construit,mai conteaza micile detalii........

    ReplyDelete