Monday, June 29, 2015

A Aruncat Așii Din Mână În TURNEU - Nu I-a Venit Să Creadă CONTINUAREA !!!

Pokerul de tip Texas Hold'em a luat amploare în ultimii ani și din ce în ce mai mulți jucători profesioniști și-au făcut apariția în prim plan.Totul s-a dezvoltat cu repeziciune din momentul în care au apărut platformele de poker online iar acolo au putut să se antreneze pentru turneele live toți cei care aveau această pasiune fie ei și simpli jucători de week-end.

În ceea ce privește turneele televizate acestea sunt foarte des transmise în Statele Unite ale Americii iar unul dintre astfel de turnee este prezentat și în cazul de față. Ceea ce veți vedea în imaginile următoare vor sfida logica și celui mai abil jucător profesionist de poker deoarece gestul este unul unic așa ceva nemaivăzându-se până acum.

Ce s-a întâmplat de fapt? În timpul unei mâini destul de tensionate doi dintre jucătorii care se aflau înaintea celui aflat în small blind au primit de la dealer două perech mici cu care au plusat pentru pot pre-flop. În momentul în care s-a ajuns în dreptul jucătorului care se afla în small blind acestuia camerele au dezvăluit doi ași aflați în mana lui. Jucătorul a devenit foarte agitat dar probabil nimeni nu s-ar fi așteptat să ia decizia din secundele următoare. După ce a studiat masa și a văzut că sunt prea multe mâini intrate în pot a hotărât să foldeze cei doi ași spre stupoarea tuturor.

Totuși decizia acestuia a fost una inspirată pe flop apărând două cărți de 6, iar unul dintre ce ce aveau perechi mici pre flop a făcut un careu de toată frumusețea.În acel moment bărbatul care a aruncat așii a părut eliberat parcă de gândurile care îl apăsau pre-flop când a luat decizia atât de dureroasă.

Curios de știut câți dintre dumneavoastră au mai văzut o astfel de decizie și câți ar fi luat-o într-un asemenea moment ?

No comments:

Post a Comment