Sunday, June 14, 2015

Cum Să-ți Antrenezi Copilul La Sportul Preferat Chiar La Tine În Curte

Bărbatul din imaginile de mai sus a avut o idee genială cum să își antreneze copilul la sportul preferat chiar în curtea proprie fără efort și fără costuri prea mari. După cum se poate observa puștiul îndrăgește Baseball-ul și se pareă că sătul de efortul de alergat după mingiile date de acesta peste gard tăticul lui s-a gândit la o metodă cum să scape de aceste bătăi de cap.

Ce l-a dus mintea mai exact? Foarte simplu! A legat o minge de Baseball de cârligul unei lansete pe care a găsit-o în podul casei și de aici nu a mai fost decât un pas să îl facă fericit pe micuț și să se joace toată ziua cu el. L-a scos afară pe acesta și-a luat un scaun și s-a așezat la o mica distanță lăsând-ul pe băiețel să se antreneze cu entuziasm și să lovească mingea cu bâta de Baseball cu toată încrederea și puterea deoarece aceasta nu mai putea fi pierdută în stradă ca în multe alte cazuri precedente.

După postarea videoclipului pe internet acesta s-a bucurat de o popularitate sporită din partea privitorilor și mulți dintre ei au comentat că vor face și ei la fel în cazul propriilor copiii pentru că ideea nu este una deloc de neluat în seamă.

Baseball-ul este un foarte cunoscut joc de echipă și foarte popular mai ales peste ocean în Statele Unite ale Americii. Acest sport este asemănător sportului național românesc și anume oina dar se diferențiază cu câteva aspecte majore. Ideea centrală este aceea de a folosi bastonul sau bâta de Baseball cum mai este numită pentru a lovi mingea cât mai departe de adversari ca aceștia să nu o recupereze. Mingea cu care se joacă acest sport este una specială puțin mai grea dar de aceleași dimensiuni aproximative ale unei mingi obișnuite de tenis de câmp.

No comments:

Post a Comment