Saturday, June 13, 2015

A Cumpărat Banane De La Supermarket Dar Când A Vrut Să Mănânce A Zis Că Leșină

Bananele sunt unele dintre cele mai consumate fructe din întreaga lumea. Așadar nu e nici o surpriză că în fiecare magazin alimentar găsim acest sortiment de fructe mult îndragite de către oameni.

De cele mai multe ori când ne gândim la o banană ne gândim la fructul gustos cu coaja galbenă bine copt.Pe lângă toate acestea atunci când mergem și facem cumpărăturile dintr-un supermarket ne așteptăm ca în ceea ce privește calitatea produselor să fie una destul de mare și să nu existe probleme. Nu se poate spune același lucru în cazul fructului din imagine.

Un bărbat din Marea Britanie și-a făcut cumpărăturile de weekend din supermarketul preferat așa cum face de foarte mulți ani. Printre produsele achiziționate s-au aflat și celebrele banane în cantitate de un kilogram. Surpriza marea a aparut atunci când a ajuns acasă cu cumpărăturile și a vrut să consume una dintre bananele achiziționate.

Bărbatul a zis că leșină pe loc când a văzut ce iese de sub coaja bananei pe care tocmai se pregătea să o desfacă. Ce era mai precis ? Un lucuru odios aș spune având în vedere locul de unde fusese achiziționat fructul. Un paianjen foarte urât și-a făcut drum de ieșire din interiorul bananei chiar sub ochii bărbatului care era încremenit de scena care tocmai se derula în fața ochilor săi.

Un lucur foarte interesant de știut pentru amatorii de fructe și legume bananele ocupă la ora actuală locul al patru-lea în lume la consumul alimentelor aflându-se în acest clasament în urma mult mai consumatelor orez , grâu și pe locul al trei-lea porumb.Așadar uvă recomand calduros sa consumați banane doar din magazinele care țin la calitatea produselor și nu vor să vândă chiar așa orice clienților fideli.

No comments:

Post a Comment