Wednesday, June 24, 2015

O Înțepa Ceva În Picior Și A Luat O Pensetă - Când A Văzut Ce Iese A ÎNGHEȚAT !!!

Imaginile de mai jos au făcut ocolul internetului în ultimele câteva zile strângând sute de mii de vizualizări pe Youtube.Clipul care a ajuns viral în doar câteva zile are o poveste foarte simplă.

Săptămâna trecută o femeie din Statele Unite ale Americii după ce s-a întors din curtea casei în care locuia a simțit un sentiment foarte ciudat la piciorul stâng și că ceva o jenează acolo. Speriată că ar putea fi ceva foarte grav femeia s-a dus într-un suflet la baie pentru a lua o pensetă și a vedea ce se întâmplă de fapt cu adevărat la locul unde începe ușor ușor să simtă o durere.

După un scurt timp în care a analizat locul respectiv și-a dat seama că are ceva intrat sub piele acolo și s-a grăbit să extragă corpul străin cu penseta. Totuși până la reușită au trebuit câteva încercări deoarece elementul care se afla înfipt în picior parcă nu voia să iasă și se ancorase bine sub pielea femeii.Într-un final când a scos cu penseta ce era acolo și-a dat seama că era o insectă ciudată cel mai probabil jumătatea unei căpușe care ajunsese acolo după ce efectuase mai multe lucrări în grădina din fața casei.

Atenție foarte mare mai ales vara! Se știe că odata cu venirea timpului căldurăs apare o mare problemă și anume căpușele. Pentru a vă feri de alte neplăceri pe viitor trebuie să știți câteva lucruri foarte importante. În primul rând atunci când sunteți mușcat de o capușă nu încercați să o îndepărtați din locul respectiv cu mâna goală pentru că există riscul ca aceasta să se rupă iar capul căpușei să rămână în piele urmând mai apoi să existe posibilitatea ca locul respectiv să se infecteze.

Trebuie reținut faptul că bolile care se transmit prin mușcăturile căpușelor încep să se manifeste abia la câteva zile sau uneori la câteva săptămâni după ce persoana respectivă a fost muscată de aceea este bine după orice astfel de incident să vă prezentați la medic pentru a primi un diagnostic cât mai corect.

No comments:

Post a Comment