Saturday, June 6, 2015

Cum Reacționează Poliția Din România Când O Băbuță Amărâtă Traversează Neregulamentar

Astăzi în jurul orelor 10 ale dimineții a avut loc în zona Obor din București o acțiune instrumentată de Poliția Capitalei prin care s-a urmărit depistarea si avertizarea persoanelor care se fac responsabile de trecerea neregulamentară a strazilor în zona respectivă

Acțiunea a avut loc în urma sesizărilor repetate ale participanților la trafic care frecventează zilnic zona respectivă și care de nenumărate ori au fost la limita de a produce accidente destul de grave datorita nerespectării pietonilor a locului pe unde se face traversarea.

Toată povestea a început când una dintre persoanele care au traversat neregulamentar era o femeie destul de în vârstă care a fost observată imediat de polițiștii aflați la fața locului și invitată respectuos de aceștia să se legitimeze. La auzul acestor cuvinte femeia s-a făcut ca nu aude si a refuzat cu vehemență sa prezinte un act de identitate prin care să poată fi identificată.

La auzul acestor vorbe și după mai multe parlamentări polițiștii s-au văzut nevoiți să ia atitudine și au procedat la imobilizarea și încătușarea acesteia.

În momentul în care au pus mâna pe ea să îi pună cătușele femeia a început sa zbiere și sa urle ăn gura mare că oamennii legii îi rup mâninile și că vrea să fie lăsată în pace.

La locul faptei s-au strâns o mulțime de curioși dintre aceștia câțiva au sărit chiar în apărarea femeii acuzându-i pe polițiști de rele tratamente aplicate acesteia și de faptul că se putea găsi și o altă rezolvare decât acest scandal în plină stradă.

Într-un final femeia a fost imobilizată, urcată în mașina poliției și dusă la cea mai apropiată secție de poliție unde în urma tuturor acțiunilor întreprinse de aceasta i s-a aplicat o amendă contravențională în valoare de 500 de lei .

La finalul acțiunii avute polițiștii au însumat nu mai puțin de 235 sancțiuni contravenționale în zona respectivă majoritatea pentru traversarea pietonilor prin locuri neregulamentare.

No comments:

Post a Comment