Monday, June 15, 2015

A Ieșit din Bloc Dimineața Să Plece La Serviciu - Când Și-a Văzut Mașina În Parcare A Încremenit !!!

Printre cele mai întâlnite tipuri de furturi sunt furturile din autoturisme. Acestea de multe ori au ca scop principal sustragerea de bunuri de valoare ale victimelor uitate sau lăsate la vedere în autoturism. Totuși cazul de față este unul atipic pentru că dacă să zicem s-au mai întâlnit cazuri în care peste noapte unii șoferi și-au găsit mașina fără oglinzi, fără capacele de la roți, fără sigla mașinii sau chiar fără roți în speța de față avem parte de cu totul și cu totul altceva ceea ce ne indica faptul că hoții din ziua de azi au avansat în ceea ce privește în tehnica furtului si au ajuns la nivelul următor.

Care este acest nivel următor ? Veți vedea în imaginile de mai jos și sunt convins că veți fi surprinși pe măsură de inventivitatea hoților în acest caz.

Era o zi obișnuită de luni și Mihail Oprescu din Chișinău, Republica Moldova a coborât ca de obicei din blocul în care locuiește cu familia sa de peste 5 ani de zile să se ducă în parcare la mașină și să pornească spre locul de muncă, dar aici a avut parte de surpriza vieții. Ce s-a întâmplat mai exact? În parcare acesta a găsit mașina personală fără portiera din dreapta spate. Vă închipuiți șocul pe care l-a trăit bărbatul în momentul în care a văzut așa ceva.

După câteva minute de uluială totală acesta s-a gândit că cea mai la îndemână soliție este anunțarea autorităților competente pentru că încă mai speră ca cineva îi va găsi portiera dispărută. La locul faptei s-a deplasat un echipaj de poliție care a început să investigheze cazul și au anunțat și echipele speciale de cercetare în astfel de cazuri cum ar fi cea criminalistică.

No comments:

Post a Comment