Friday, June 19, 2015

A Pus O Candelă Parfumată Într-o Tigaie Încinsă - Rezultatul Este GENIAL !!!

Lumânările parfumate sub formă de candele în pahare de sticlă sau suporturi din diferite materiale au prins o popularitate deosebită în ultimii ani.Adevărul că este imposibil să nu le îndrăgești bărbat sau femeie, adult sau copil pur și simplu miros atât de furmos și arată atât de bine.

Acum pe lângă toate părțile bune pe care le au aceste candele parfumate au și o latură mai puțin bună sau să îi zicem așa una destul de enervantă. La ce mă refer mai precis ? La un moment dat după ce a ars în marea majoritate a ei și ne-a încântat cu atmosfera îmbietoare pe partea de jos a paharului rămâne ceara împreună cu fitilul sau fitilele după caz.E păcat totuși să se arunce sau să se distrugă frumusețe de vas de sticla. Așadar ce este de făcut ?

La întrebarea aceasta a găsit răspunsul o Youtuber-iță care ne prezintă modalitatea cea mai simplă de a curăța un vasul în care a ars lumânarea de ceara rămasă la final si de fitilele acesteia dar în același timp și transferarea acesteia într-un alt dispozitiv metalic făcut special dintr-o cutiuță în care poate fi folosită până la final ceara rămasă.

Procesul este pe cât de genial pe atât de simplu și implică utilizarea unei tigăi care a fost încinsă în prealabil. După ce ați încins tigaia puneți vasul cu ceara rămasă până aceasta se încălzește și o puteți transfera în cutiuța metalică. De aici nimic mai simplu. Veți putea lua și fitilele rămase și apoi veți rămâne cu un superb pahar de sticlă care poate fi utlizat în incredibil de multe moduri utile.

Așadar de acum încolo nu veți mai irosi nici un pic de ceară din lumânările dumneavoastră parfumate și nici nu veți mai pierde recipientul în care au ars acestea.

No comments:

Post a Comment