Friday, June 12, 2015

Cum Arată Dispozitivul Ingenios Care Îți FURĂ Fără Să Vrei Banii De Pe CARD !!!

În zilele noastre tehnologia a avansat atât de mult încât s-a ajuns ca și hoții să progreseze odata cu tendințele apărute pe piață. În imaginile de mai sus putem vedea o schemă simplă de înșelătorie chiar în interiorul unei benzinării. Acest dispozitiv avansat pare că îți fură direct de pe cardul personal banii fără a-ți da seama că ceva se întâmplă.

Aceste tipuri de aparatură se numesc sugestiv Skimmer și au apărut de puțină vreme pe piața celor care se ocupă cu lucruri mai puțin legale și anume cu furtul din bancomate și de pe cardurile utilizate pentru plata direct la prestatorul de servicii. Tehnologia a avansat atât de mult încât la momentul actula acest tip de dispozitiv a ajuns sa fie aproape insesizabil trecând neobservate aproape de fiecare dată.

Așadar citirea bandei magnetice a cardului este interceptată cu ajutorul unui aparat asemănător cu sistemele normale de citire a cartilor de credit confectionate special pentru bănci.

Sfatul autorităților care se ocupă cu combaterea și prevenirea acestor tipuri de fraudă și care devin din ce în ce mai greu de stopat este acela de a nu utiliza sub nici o formă cartea de credit într-un bancomat sau într-un dispozitiv care prezintă urme de suspiciune.

Cazul prezentat în videoclipul de față este cel dintr-o benzinărie localizată în America de Sud și se petrece imediat după ce clienții acesteia încearcă să își plătească cantitatea de combustibil alimentată. Cartea de credit a clienților stației peco este trecută prin dispozitivul de plată special dar care între timp retrage o sumă mult mai mare decât cea care ar trebui să fie plătită în mod normal.La final clientilor nici prin gând nu le trece ce li se întâmplă pentru că plata pare atât de naturală ei putând să sesizeze ce se întâmplă abia când utilizează cardul pentru următoarele plăți .

No comments:

Post a Comment