Wednesday, June 17, 2015

Ce Îi Trece Prin Minte Femeii Imediat După O Partidă Cu Partenerul Ei

Majoritatea bărbaților sunt extrem de curioși ce se petrece în mintea partenerelor lor imediat ce au încheiat acțiunea în pat. În rândurile de mai jos veți putea afla ce gândesc majoritatea femeilor în cazul dat:

Ce mai am de făcut pe ziua de azi

Atunci când acțiunea s-a desfășurat ziua în amiaza mare atunci o dată terminat totul ea sigur se va gândi ce mai are de făcut în ziua respectivă de la treburile casnice până la ce cele care țin de locul de muncă.

Ar fi timpul să mă îmbrac ?

Întrebarea asta se rotește de cele mai multe ori imediat după ce ați avut parte de acțiune în pat în mintea partenerei tale. Oare când este momentul propice să înceapă să se îmbrace? De multe ori acestea consideră că trebuie să mai petreacă câteva minute lângă partener pentru a nu-l supăra daca s-ar îmbrăca imediat și și-ar vedea de celelalte treburi.

Oare ce este în mintea lui acum ?

Cum bărbații sunt curioși ce se petrece în mintea partenerelor lor după ce s-a consumat faptul în pat și acestea au aceeași curiozitate de multe ori și vor să stie ce gândesc în acele momente.

Unde mi-am pus telefonul mobil ?

Lumea în zilele noastre se învârte foarte mult în mediul virtual iar telefonul a devenit un lucru indispensabil pe care majoritatea oamenilor îl folosesc din câteva în câteva minute fie și măcar să vadă cât este ceasul nu neapărat să interacționeze cu alții. Așadar în mintea oricărei femei va fi după ce a luat sfârșit toată acțiunea să pună mâna pe telefonul mobil să vadă cât e ceasul sau de ce nu ce s-a mai întâmplat pe Facebook.

Ar fi bine să merg la baie să fac duș acum sau mai târziu ?

Un lucru important este igiena corporală mai ales după ce s-a consumapt actul în sine. Majoritatea însă sunt prea obosite după și de aceea lasă dușul pentru mai târziu preferând să mai lenevească între așternuturi sau chiar să doarmă dacă totul s-a petrecut noaptea înainte de culcare.

No comments:

Post a Comment