Thursday, June 18, 2015

METODA RUSEASCĂ : Cum Deschizi un BMW Seria 6 Cu Lopata !!!

Mulți dintre voi au văzut cum se deschide o mașină atunci când ți-ai blocat cheile înăuntru. Chiar daca nu ați aflat nici o metodă e plin internetul de videoclipuri care îți arată de la cele mai rudimentare metode la cele mai avansate cum poți să eviți o astfel de neplăcere cum ar fi uitatul cheii în mașina blocată.

După cum spuneam există metode din ce în ce mai sofisticate care ar putea să te conducă la deschiderea mașinii cu cheia uitată înăuntru, dar se pare că rusul acesta a preferat să aleagă una dintre metodele clasice de a deschide portiera. Cum a încercat el să își deschidă propriul Bmw seria 6 ? Foarte simplu s-a hotărât să spargă geamul din stânga de pe partea șoferului.Pentru a avea sorți de izbândă, credea el , a ales să facă acest lucru cu ajutorul unei cărămizi. După mai multe încercări eșuate de a lovi cu cărămida în geam și de a-l sparge acesta s-a lăsat păgubaș deoarece a văzut că metoda nu dă nici un fel de rezultat.

Exact când și-a dat seama deznădăjduit că nu mai are ce face și nu vedea nici o rezolvare la situația de față i-a fulgerat prin minte o idee care avea să se dovedească pe cât de violentă pe atât de eficientă. Acesta a luat o lopată de grădină și după câteva tentative se părea că și această metodă va avea soarta primeia. Totuși norocul i-a surâs la final când geamul a cedat după loviri repetate cu lopata și astfel omul a putut să-și recupereze cheile să deschidă portiera și să poată utiliza mașina în continuare.

Multi dintre cei ce au privit acest videoclip au fost de părere că metoda bărbatului din Rusia nu a fost cea mai potrivită și că pentru rezolvarea problemei putea să apeleze la un service specializat sau la o metodă care să creeze mai puține pagube materiale.

No comments:

Post a Comment