Monday, June 8, 2015

Cinci Indicii Care Îți Arată Că Un Bărbat Este Foarte Bun La Pat

Ești Femeie? Ai crezut până acum că este aproape imposibil să ghicești cât de bun este un bărbat în pat doar privindu-l pentru câteva clipe ? În cele ce urmează vei afla că acest lucru se poate să îl faci chiar tu dând atenție câtorva lucruri care la prima vedere par banale.

1. Are obiceiul să-și roadă unghiile de la mâini

În general bărbatii care au acest obicei considerat de către multă lume unul inestetic pentru mulți dintre noi au o particularitate destul de importantă pentru a realiza lucruri excepționale în pat și anume țintesc să depășească limitele obișnuite ajungând de multe ori la lucruri extreme care de ce sa nu fim corecți de multe ori sunt exact ingredientul care lipsește într-o asemenea situație.

2.Vorbește cel puțin două limbi străine

Poate la prima vedere nu pare a avea o legătură cu patul dar faptul că un bărbat cunoaște un minimum de două limbi străine arată despre acesta că are un nivel de cultură destul de ridicat iar în timpul acțiunii ajută. Cu cât un bărbat este mai educat și mai cult cu atât poate să înțeleagă mai multe lucruri despre femeia cu care se află .

3. Are un cățel

Când un bărbat are timp să îngrijească un câine îți poți da seama despre el că este un tip foarte deschis și în același timp activ. Faptul că are un cățel arată și că întotdeauna nu se pune pe sine în prim plan ci pe ceilalți de care este foarte grijuliu.

4. Nu este Macho și nici Făt Frumos

Bărbații care nu sunt rupți parcă din reviste dar au un șarm și un aspect plăcut sunt și aceia care sunt foarte implicați în activitatea lor din pat spre deosebire de cei care cred că lor li se cuvine totul și nu se sinchisesc să facă mare lucru.

5. Miroase întotdeauna bine

Unul dintre poate cele mai importante aspecte este acesta care ține de simțul olfactiv. De ce? Răspunsul este unul foarte simplu dar care pentru multi ar putea părea complicat. Atracția olfactivă de la bărbat la femeie și invers se referă la o chimie pură practic între cei doi parteneri. Așadar în momentul în care ai întâlnit bărbatul care miroase perfect pentru tine este posibil mai mult ca sigur să fiți compatibili între așternuturi.

No comments:

Post a Comment