Tuesday, June 23, 2015

Ai Probleme Cu ȚÂNȚARII ??? Uite Metoda Prin Care Scapi Definitiv De Ei

Odată cu venirea căldurii și instalarea verii peste țara noastră a revenit de actualitate o problemă pe cât de inofensivă pe atât de deranjantă. Această problemă o reprezintă Țânțarii. Ei devin pe parcursul verii inamicul public numărul unu și deși există atâtea metode de a îi combate nici una dintre acestea nu este 100% eficientă și nu te scapă definitiv de ei.

Fie că încerci cu metoda clasică a sprayului fie că apelezi la alte metode mai puțin convenționale cu siguranță nu le poți face față. Dar se pare totuși că există o metodă care a fost probată din ce în ce mai mulți oameni si care vine să pună capăt în a vă mai deranja aceste insecte incomode.În cele ce urmează vă vom prezenta de ce aveți nevoie pentru a scăpa definitiv de țânțari și de a avea nopți de vară liniștite de acum încolo.

Materialele folosite pentru această metodă le găsiți în gospodărie sau pot fi procurate de la cel mai apropiat magazin așadar nu vă faceți probleme că ați putea da gres în vre-un fel. Tot ce aveți nevoie sunt următoarele : O sticlă de plastic goală ( de preferat un pet de 2 litri ), 200 mililitri de apă încălzită, 50 grame de zahăr ( de preferat cel brun, dar merge și cel clasic) și un pachețel de drojdie.

După ce ați strâns toate acestea procedați în felul următor. Sticla de plastic trebuie tăiată orizontal pe jumătate . Partea de jos rămasă este umplută cu toate cele de mai sus și anume apa, zahărul și drojdia iar la final partea superioară a sticlei trebuie introdusă cu gura în jos în amestecul care stă acum în partea inferioară. Pentru a fixa cele două părți puteți folosi o bandă izolatoare.

Dacă veți urma întocmai pașii prezentați mai sus problema țânțarilor în casa dumneavoastră este rezolvată definitiv și veți putea sta mult mai liniștiți.

No comments:

Post a Comment