Saturday, June 6, 2015

Cum Îți Dai Seama Dacă Un Bărbat Nu A Mai Avut Parte De ACȚIUNE Cu O Parteneră De Mult Timp

Bărbații au fost foarte des puși intr-o lumină proastă când a venit vorba de nevoile pe care le au din punct de vedere fiziologic mai ales ca se consideră că atunci când e vorba de așa ceva nu iau deciziile care sunt cele mai juste.În cele ce urmează veți putea să descopreiți care sunt adevăratele semne că acesta nu a mai avut parte de acțiune cu o parteneră in pat și totodată dacă ești femeie poți să îți dai seama dacă se merită să îl faci să agonizeze în continuare după tine sau nu.

Bărbatul este extrem de agitat

În cele mai multe cazuri când vine vorba despre bărbați care nu au avut parte de acțiune de foarte multă vreme aceștia se simt stânjeniți când întâlnesc o nouă parteneră. Mulți recurg la metode de relaxare post întâlnire cu aceasta tocmai pentru a nu se da de gol în fața ei cu tensiunea acumulată în timpul îndelungat în care nu a avut parte de nimic.

Preferă să vă întâlniți în mijlocul nopții

Când vine vorba despre un bărbat care este stăpân pe situație pentru acesta nu contează că vă întâlniți fie dimineața la o cafea, fie la un prânz în oraș sau o plimbare romantică seara. În contrast cu acest tip de bărbat vine bărbatul care încearcă să stabilească întâlnirile cât mai târziu posibil pentru a avea la finalul acestora motivul suprem de a te conduce acasă sau chiar de a te invita să rămâi la el peste noapte. După acest aspect îți poți da seama de lipsurile pe care le are în ceea ce privește relațiile cu femeile.

În momentul în care îți simte atingerea tresare

Chiar si cei dintre bărbații așa ziși timizi se pot controla când vine vorbam de atingerile unei noi partenere. În schimb cei care nu au avut parteneră de ceva vreme vor fi exagerat de sensibili și fiecare atingere pe care o vor primi va fi vizibil simțită și îi va duce cu gândul la lipsurile lor.

Toate discuțiile converg către actul în sine

Atunci când un bărbat încearcă cu precădere să ducă toate discuțiile cu subînțeles către actul în sine nu înseamnă că are o obsesie sau că așa face cu toate femeile pe care le întâlnește ci doar că gândurile lui se duc necontrolat către nevoia pe care o are de foarte multă vreme.

No comments:

Post a Comment