Thursday, June 18, 2015

Tu Știi Ce Fel De Carne Mănânci ? Uite Adevărul Pe Care Nu L-ai Știut Până Acum !

Cu siguranță mulți dintre dumneavoastră nici nu au auzit până acum de transglutaminaza.Cu toate acestea ar trebui să știți că acasta este cunoscută și utilizată în domeniul cărnii de mai bine de 20 de ani. Ea a fost unanim acceptată de căte producătorii din carne dar de mai bine de un an de zile organizațiile mondiale care promovează un stil de alimentație sănătos am început să conteste utilizarea acesteia sub formă de lipici în special al cărnii de vită.

Probabil vă întrebați și vă îngrijorați ce este mai cu seamă acest lipici.Transglutaminaza este o enzimă care se utilizeazaă mai ales pentru a ansambla mai multe bucăți de carne de la animale diferite pentru ca în final să rezulte o bucată mare care cu ochiul liber nici nu poate fi sesizată că este compusă din mai multe tipuri de carne. Așadar cei mai sceptici în folosirea acestei enzimi au denumit-o lipiciul pentru carne pentru a atrage atenția că utilizarea ei nu este un lucru foarte sănătos.

Lupta între organizațiile ce protejează sănătatea și promovează alimentele 100% eco și reprezentanții industriei a fost dusă la un alt nivel după ce aceștia din urmă ar fi fost acuzați de utilizarean unei paste de culoare roz pentru toate tipurile de produse fast-food și de utilizare a transglutaminazei pentru bucățile de friptură din carne de vită.

Cei ce se împotrivesc utilizării enzimei au declarat că pentru a își însela clientii restaurantele și toată industria de catering utilizează această metodă care poate devenit nesănătoasă și prin prisma atragerii unor bacterii în urma lipirii bucăților de carne diferite , bacterii ce nu mai sunt distruse în timpul preparării acestui tip de friptură.

Pe piata din Statele Unite ale Americii lipiciul acesta pentru carne o reprezintă una dintre problemele majore. Iar guvernul se luptă de la an la an pentru limitarea și reducerea utilizării acestei transglutaminaze.

No comments:

Post a Comment