Tuesday, June 16, 2015

S-a Dat Șmecher Că Are Ferrari Dar Stai Să Vezi Când Îi Apare SUV-ul În Față

Bărbatul acesta a vrut să le demonstreze prietenilor săi cât de puternică este noua mașină pe care și-a cumpărat-o marca Ferrari. Așadar în scopul acesta au plecat toți 3 la o plimbare cu superbul bolid pe drumul dintre două localități.

În timp ce mergeau șoferul a văzut o oportunitate de a le demonstra celor doi amici ce viteză poate prinde mașina și profitând și de faptul că șoseaua părea liberă a apăsat până la capăt pedala de accelerație. La doar câteva momente în față a apărut un autoturism pe care din încercarea de a îl evita a vrut să-l depășească pe contrasens. Partea periculoasă a fost că din sens opus venea chiar în acel moment un alt autoturism astfel că situația avea sa se transforme într-una la limită iar numai îndemânarea bărbatului cât și stabilitatea mașinii au făcut ca să evite o catastrofă chiar în prima zi în care își cumpărase mașină nouă.

După această întâmplare destul de nefericită bărbatul se pare că a înțeles că nu viteza este totul și că viața lui și a celor din jurul său este mult mai importantă decât câteva momente de așa zisă glorie.Reacția lui din final spune totul când se poate observa cât de șocat este de cele întâmplate.

Una din principalele cauze ale accidentelor de mașină din zilele noastre o constituie teribilismul și viteza excesivă. Aceste două probleme se întâlnesc mai ales la șoferii cu vârste destul de fragede și la cei care și-au achiziționat un bolid de sute de cai putere precum este și cel din videoclipul mai sus prezentat. Neadaptarea vitezei la condițiile de trafic existente sau la drumurile străbătute duce de cele mai multe ori la consecințe dintre cele mai grave cum ar fi chiar decesul unor persoane. Așadar cel mai bun sfat ar fi să renunțați la acest tip de distracție și anume mersul cu autoturismul cu viteză deoarece riscurile sunt prea mari în comparație cu satisfacția avută.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete