Thursday, June 25, 2015

Zăvoranca o Face PRAF pe Andra - Uite Ce Lucruri Urâte A Putut Să Zică Despre Ea !

După ce atâta vreme celebra Iulia Albu și-a tot dat cu părerea despre Andra și a fost atât de acidă la adresa ei a venit vremea unei alte vedete din showbiz-ul autohton să fie critică la adresa acesteia.

Cum s-a ajuns în situația dată ? Foarte simplu invitată la emisiunea Wowbiz Oana Zăvoranu a luat la țintă o serie de vedete din România și le-a criticat pentru ținutele pe care le adoptă atât pe stradă cât și la diferite evenimente mondene. Prima vedetă aflată pe lista distrugătoarei Oana Zăvoranu este nimeni alta decât Andra o prezență destul de discretă pe scena evenimentelor mondene. Alături de Iulia Albu acestea două au călcat-o pur și simplu în picioare pe aceasta. Ținta celor două dive a fost vestimentația aleasă de Andra Măruță la nunta fostului iubit al Oanei Zăvoranu, Pepe.

Motivul central al criticilor celor două experte au fost pe lângă rochie și încălțăminte chiar și accesoriile purtate de aceasta. Despre cerceii tinerei artiste au spus că sunt precum niște talănci și îi poți lua de la vecinii noștri din Bulgaria la un preț de nimic.Despre rochie Iulia Albu a precizat ca are un decolteu de neconceput de-a dreputl monstros care nu se potrivește cu evenimentul. Pentru toate acestea cele două au zis că îi vor acorda nota minus infinit.

Oana Zăvoranu a devenit cunoscută publicului din România acum câțiva ani de zile când a fost asociată cu imaginea lui Pepe cel care avea să îi devină iubit pentru foarte mulți ani. Imediat după ce a scos capul în public au apărut și primele scandaluri ale acesteia. Surpriza a fost că aceste scandalui la televizor erau între ea și mama ei Marioara Zăvoranu. De dragul ratingului această bălăcăreală între cele două a fost puternic mediatizată pe toate canalele de media care prezintă mondenități

No comments:

Post a Comment