Thursday, June 25, 2015

Cum Se Numește Țara În Care Locuim ??? RĂSPUNSUL Te Va Lăsa FĂRĂ CUVINTE !!!

Multora dintre dumneavoastră sunt convins că li se pare imposibil ca în zilele noastre să mai existe conaționali de-ai noștri care nu cunosc numele țării în care locuiesc.Dar iată că astfel de oameni chiar există și acum aveți ocazia să îi auziți și dumneavoastră ce răspuns au la întrebarea: În ce țară trăim ?

Cel care a avut ideea de a îi întreba pe oameni despre țara în care locuiesc dacă știu cum se numește este jurnalistul prahovean Răzvan Anghelescu cunoscut pentru videoclipurile sale de pe internet în care îi ia prin surprindere pe diverși oameni în plină stradă cu întrebările lui absolut banale de tipul: care este capitala țării, în ce secol suntem, cum se numește președintele României.

Dar să revenim la subiectul din acest videoclip. Se poate observa cum cei intervievați sunt clar puși în încurcătură de întrebarea spontană a jurnalistului și majoritatea covârșitoare se eschivează când este vorba de a da un răspuns. Mulți dintre ei spun că nu știu senin alții că au uitat că nu le vine acum în orice caz comicul este unul neașteptat pentru că se vede că persoanele intervievate sunt cât se poate de serioase atunci când răspund.

După ce a colindat prin satele județului Prahova în lung și în lat tânrăul jurnalist a reușit să complieze într-un clip de aproximativ trei minute toate răspunsurile care te vor lăsa la propriu cu gura căscată. Videoclipul a ajuns astfel viral pe internet adunând aproape un milion și jumătate de vizualizări.

Gurile rele și mai ales cei ce au comentat la vederea acestui material au susținut că este o făcătură și că interviurile sunt aranjate dar Răzvan Anghelescu vine în întâmpinarea lor și le-a precizat că este cât se poate de real ceea ce a postat și că el nu oferă bani pentru interviurile sale ci pur și simplu îi întreabă pe oamenii de rând lucruri banale așteptându-se de la unii la niste răspunsuri cu totul și cu totul neobișnuite precum s-a dovedit a fi și în cazul de față !

No comments:

Post a Comment