Thursday, June 11, 2015

A Dat Foc Unui iPhone 6 și Unui Samsung Galaxy S5 În Același Timp Dar Nu Se Aștepta Să Se Întâmple Asta

Bătălia celor doi giganți în materie de tehnologie Apple și Samsung continuă și probabil va continua multă vreme de acum încolo. Cele două companii cunosc extrem de bine consecințele luptelor în instanță. Având În vedere că ambele produc gadget-uri asemănătoare și că rivalitatea lor pe piața acestora este de necontestat este nevoie de un motiv aparent banal pentru a se declansa un întreg război în instanță.

Puțini dintre noi știu de fapt că tot acest război a apărut în urmă cu ceva timp mai precis în momentul în care gigantul Samsung a hotărât sa înceapă să producă pentru piața internațională telefoane de ultimă generație inteligente și tablete toate cu o asemănare izbitoare la design cu cele ale americanilor de la Apple. Pe cale de consecință Apple a dat drumul la o serie de acțiuni împotriva acestara principala acuzație a acestora fiind cea de furt intelectual.

Deși majoritatea acțiunilor în instanță nu au dat rezultat lovitura a venit când celor dela Samsung electronics li s-a interzis comercializarea noului tip de tabletă Samsung Galaxy 10.1 pe piața din Germania. Aceasta a fost una dintre cele mai mari lovituri date comapniei asiatice deoarece în Germania se află cea mai mare piață de profil din întreaga Europă.

Victoria celor de la Apple este una indiscutabilă dar care îi nemulțumește pe aceștia deoarece ei doreau interzicerea produselor la nivelul întregului mapamond.

Compania americană i-a acuzat pe cei de la Samsung de nenumărate ori pentru furtul intelectual în ceea ce privește o serie de smartphoneuri și tablente preponderent cele care fac parte din linia Galaxy. Așadar au fost deschise procese pe întreg mapamondul mai precis pe toate continentele în afară de Africa.

În ceea ce privește experimentul nostru avem acum dovada clarp și de necontestat în ceea ce privește comparația rezistenței fie și la situații extreme a produselor celor două companii gigant.

No comments:

Post a Comment