Monday, June 22, 2015

Andra a fost făcută PRAF de Iulia Albu - Stai să vezi REACȚIA acesteia !

Sunt din ce în ce mai dese aparițiile Iuliei Albu pe canalele de televiziune. Aceasta mai nou a devenit aproape un invitat permanent la emisiunea Wowbiz de pe Kanal D. La această emisiune ea a ajuns să-și dea cu părerea despre ținutele vedetelor din România.

Una dintre vedetele preferate pentru atacul criticilor Iuliei Albu este chiar îndrăgita jurată de la Românii Au Talent, Andra Măruță cea care din ce în ce mai des este criticată pentru vestimentația pe care și-o alege pentru aparițiile în public.Aceasta i-a acordat o notă umilitoare pentru ținuta din timpul unui concert și anume nota 2.Și cu multe alte ocazii nu s-a ferit să o critice pe această temă. Totuși la emisiunea aceasta Iulia Albu i-a oferit Andrei trofeul Wow probabil pentru a o mai îmbuna și ca aceasta să își schimbe părerea proastă pe care a afișat-o despre Iulia.

Când a fost interpelată pe stradă pentru înmânarea premiului Andra a avut o reacție de bun simț dar în același timp înțepătoare la adresa Iuliei Albu. Cântăreața a spus că nu poate să fie întru-totul de acord cu părerile și gusturile acesteia și că nu judecă pe nimeni fiecare putând să-și etaleze cum dorește punctul de vedere. Ca să o înțepe și să nu rămână datoare Andra a mai precizat că ea și Iulia au și un lucru în comun de care nimeni nu avea cunoștiință până acum. Care este acest lucru ? Andra a declarat că așa cum ei i se face pielea de găină când se află în juriul de la Românii au Talent așa și Iuliei Albu a văzut că îi plac găinile.

Andra este o cunoscută vedetă a televiziunii ProTv precum și o cântăreață de seamă a României fiind considerată una dintre cele mai bune voci autohtone. Stilul pe care l-a abordat în muzică a fost cel pop iar primul ei album muzical a fost lansat la vârsta de 14 ani în anul 2001, album ce s-a bucurat de un real succes.

No comments:

Post a Comment