Tuesday, June 16, 2015

Au Stabilit Recordul Mondial La Aruncat La Coș De La 126 Metri

Un grup de tineri entuziaști au vrut să ajungă celebrii în toată lumea cu isprava lor și se pare că au și reușit.Ce au făcut aceștia mai exact? Ei și-au pus în minte să doboare recordul mondial al aruncării cu mingea de baschet la coș. Acest record data din anul 2013 când un grup de olandezi au reușit să atingă la Amsterdam distanța de 91 metri cu o lovitură perfectă la coșul de baschet.

Așadar membrii canalului de Youtube How Ridiculos s-au hotărât să doboare acest record și pentru reușită au găsit locul perfect tocmai în îndepărtata Australie.Acolo au ajuns la cel mai înalt baraj de pe teritoriul continentului Australian, barajul numit Gordon Dam.

Au așezat la baza uscată a barajului un coș de baschet și au instalat camere în jurul lui pentru a surprinde momentul reușitei cu cea mai mare acuratețe. După mai multe încercări întinse pe parcursul câtorva ore a venit și reușita. De la peste 129 de metri mingea a intrat perfect în ațele coșului generând o bucurie de nedescris în rândul acestora.

La scurt timp după reușită aceștia au postat pe canalul lor de Youtube filmul cu toată isprava și în scurt timp au reușit să fie recunoscuți la nivelul întregului mapamond de către împătimiții sportului cu aruncarea lor extraordinar de lungă.

Baschetul este un sport de echipă care la nivel mondial se bucură de o mare popularitate. Acesta este foarte dezvoltat în ceea ce privește competitivitatea în Statele Unite ale Americii și se ajunge la investirea de sume fabuloase în echipele din NBA liga americană de baschet. Acest lucru în schimb se reflectă și la nivelul naționalelor de baschet echipa Statelor Unite fiind multiplă campioană mondială și olimpică la acest sport.

No comments:

Post a Comment