Friday, June 19, 2015

MORI De RÂS !!! Uite ce îi Fac Gaborii Aștia Șoferului După ce îl Trag pe Dreapta

Se știe că de cele mai multe ori atunci când ești oprit de poliție nu urmează chiar cele mai plăcute momente din viața ta pentru că ba trebuie să prezinți actele mașinii pentru verificare, ba trebuie să sufli în fiolă ba daca polițistul are ceva target de îndeplinit va sta să îți caute nod în papură pentru orice ca să te amendeze sau mai există situația în care tu chiar ai încălcat legea și atunci ești sancționat cu temei.În oricare din aceste cazuri situația nu este deloc comodă și de aceea controalele poliției au devenit spaima șoferilor.

Aceeași situație incomodă a fost creată și pentru șoferul din videoclipul de mai jos. Acesta a fost tras pe partea dreaptă a carosabilului de către doi polițiști dar avea să trăiască experiența vieții cu aceștia. În momentul în care a crezut că trebuie să sufle în fiolă și l-a văzut pe polițist venind cu dispozitivul spre el a avut un șoc. Acesta l-a avertizat că nu trebuie să sufle ci trebuie să tragă aer în piept.Ușor cam nedumerit șoferul a întrebat de două ori dacă e sigur că acesta este procedeul corect iar când a primit confirmarea dela polițist a început să tragă din furtunul respectiv.

După câteva secunde de tras în piept aer din furtun polițistul l-a oprit și i-a zis că asta e tot urându-i o zi bună. Nedumerit bărbatul l-a întrebat care a fost până la urmă scopul a ceea ce a făcut iar în acel moment polițiștii au izbucnit într-un râs isteric care l-a enervat vizibil pe șoferul nostru nedumerit. De ce râdeau aceștia ? Foarte simplu la capătul celălalt al furtunului din care a tras aer șoferul cel de-al doilea polițist al echipajului ținea un balon umflat cu heliu din care elibera progresiv gazul acesta în timp bărbatul trăgea în plămâni cu putere la capătul celălalt. Așadar după ce a tras în el o cantitate de heliu vocea i s-a schimbat în asa fel încât ai fi putut jura că este un personaj de desene animate.

Trebuie să recunoaștem că mai rar farse ale polițiștilor asa deoarece aceștia sunt cunoscuți în general ca niște persoane extrem de severe și cu simț al umorului destul de scăzut.

No comments:

Post a Comment