Monday, June 8, 2015

Cum Și-a Transformat Un Bărbat Mașina Veche În Ceva Cu Totul Neașteptat !

Pentru artistul englez Hetain Patel prima lui mașină a fost primită la vârsta de 18 ani de la tatăl său și a reprezentat un Ford Fiesta model 1988. Atât de încântat a fost de această primă mașină încât și-a promis că o va păstra toată viața.

Zis și făcut anii au trecut iar mașina a fost trecută pe dreapta în locul acesteai fâcându-și loc un model mult mai apropiat zilelor noastre. Cu toate acestea Hetain și-a ținut promisiunea și nu a înstrăinat mașina în nici un chip ci a păstrat-o la loc ferit în garajul casei unde locuia împreună cu părinții săi.

Și totuși firea creativă a acestuia l-a făcut într-o zi să se gândească la faptul că ar putea să îi dea o utilitate mult mai artistică mașinii sale. Așadar a vorbit și cu tatăl lui și au hotărât amândoi să înceapă să restilizeze Fordul cel vechi.

Rezultatul final a fost unul de-a dreptul neașteptat. Ideea a fost de a transforma mașina într-un robot asemănător celor din filmele Transformers, ceea ce a și reușit. Ba mai mult faptul că a reușit această transformare spectaculoasă dintr-o mașină veche și neutilizată de multă vreme într-un robot care pare nou nouț i-a adus și recunoașterea în rândul admiratorilor și fanilor acestui tip de film. Imaginile cu Fordul Fiesta din 1988 transformat într-un robot au făcut înconjurul lumii.

Hetain a declarat că se consideră un fan înrăit a celebrei franchise Transformers și că a urmărit în cel mai mic detaliu fiecare film al seriei în parte. Toată această pasiune pentru film l-a dus cu gândul la ideea de a face un robot asemănător care în ciuda faptului că nu face alte mișcări ci doar stă într-o poziție sezând să pară totuși că ar avea un aer apropiat de o ființă umană.

No comments:

Post a Comment