Friday, June 5, 2015

Cele Mai Oribile Locuri De Muncă Din Lume

Cu toți știm cât de important este pentru traiul nostru să avem un loc de muncă din care să câștigăm suma de bani atât de necesară. Se spune că să muncești nu este o rușine dar în videoclipul de mai jos avem prezentate topul celor mai oribile 10 locuri de muncă posibil existente în lume.

Primul job care este prezentat în această compilație este acela de om de serviciu într-un teatru pentru adulți. Chiar dacă a fi om de serviciu nu pare ceva ieșit din comun sau dificil de făcut vă inchipuiți că după terminarea spectacolului trebuie curățată și substanța destul de lipicioasă rămasă în urmă pe scenă, care nu este în nici un caz Coca-Cola.

Al doilea cel mai oribil job este cel de gardian la Buckingam Palace. A fi gardian acolo este cel mai oribil job pentru soldații din armata Marii Britanii. Motivul este unul simplu trebuie să stea nemișcați ore în șir fără să poată să râdă sau să întreprindă alte acțiuni .

Pe locul 3 se află o meserie pe care personal aș denumi-o creator de placere pentru animale. Totuși aceasta este utilă pentru studiul fertilității acestora așadar ocupă un rol destul de important.

Cred că sunteți de acord că meseria de curățăor de canalizare este în același timp și un lucru greu de făcut și foarte, foarte murdar. Aceasta este considerată a fi în topul nostru pe locu 4.

A cincea poziție a clasamentului este ocupată de meseria de cercetător al țânțarilor brazilieni. Ce presupune aceasta? Foarte simpul trebuie să prinzi țânțari și să îi lași să te muște. Un lucru destul de neplăcut nu credeți ?

A curăța toaletele portabile nu este un loc de muncă cu care te poți mândri asta și prin faptul că trebuie să înduri cele mai variate mirosuri.

Din punctul meu de vedere meseria de pe locul șapte este cea mai oribilă dintre toate așa că vă las pe voi să o descoperiți din video și să vă dați cu părerea despre ea.

În topul nostru pe locul 8 se află jobul de controlor al calității pentru mâncarea de pisici. Nu cred că mai are nevoie de nici o prezentare acest tip de job. Dar cu siguranță este unul dintre cele mai greu de suportat.

Penultima pozitie este aceea de debarasator al drumurilor de leșurile animalelor lovite de mașini.Vă dați seama ce imagini oribile la fața locului

Și ultimul dar nu cel din urma este un loc de munca care ar părea amuzant la prima vedere acela de alergător de maimuțe în Safari.

Acesta a fost topul meseriilor oribile care din punctul meu de vedere iși merită titlul cu vârf și îndesat fiecare dintre ele.

No comments:

Post a Comment