Saturday, June 13, 2015

S-a Deghizat În Cățel Și S-a Dus Peste Ele La Plajă !!! Râzi Cu Lacrimi Când Vezi Ce Le Face !!!

În imaginile de mai sus Remi Gaillard a reușit să facă una dintre cele mai bune farse ale sale din toate timpurile.Ce s-a gândit el mai exact? A vrut să vadă cum reacționează lumea atunci când se deghizează în câine și le face tot felul de farse mai mult sau mai puțin amuzante.Ceea ce a ieșit este o porție serioasă de râs cu lacrimi.

Remi Gaillard este un celebru comediant francez care s-a făcut cunoscut întregii lumi prin canalul său de farse de pe Youtube. Puțini stiu despre el cum s-a apucat de farse mai precis el a fost concediat în anul 2000 de la locul de muncă dintr-un magazin de încălțăminte și avand prea mult timpl liber a început să facă farse pe stradă. În anul 2012 Remi a ajuns în topul celor care fac farse și au canal pe Youtube până pe locul 17.

Primele apariții de succes în presa din hexagon datează din anul 2002 când la finala cupei Franței s-a deghizat într-un jucător al câștigătoarei de atunci Lorient și a ajuns până a da mâna cu preledintele de atunci al Franței Jacques Chirac acesta înmânându-i chiar și o medalie de campion. Întraga întâmplare a făcut vervă și din cauza faptului că a fost surprinsă pe camerele de filmat dar nimeni nu și-a dat seama că nu este un jucător adevărat.

De la acesta farsa au urmat multe astfel de farse ce au implicat sportul dar și unele mai noi care au presupus deghizarea acestuia în diferite animale care fac tot felul de glumițe.

Inspirat de farsele sale Remi Gaillard a realizat un lung metraj intitulat N'importe qui care a fost produs si realizat exclusiv în Franța și a apărut pe ecrane pe data de 5 Martie 2014

No comments:

Post a Comment