Wednesday, June 10, 2015

Și-a Construit un Laser de ”Sfâșie” Hârtia-n Două

Cu toții când eram mici, ne distram cu laserele de la balcon pe timp de noapte, chinuind pisici căței sau alte animale, după caz, sau chiar mâhnind alte persoane cu el. Tin minte momentul în care visam cum ar fi dacă aș avea un laser foarte puternic să pot să tai obiecte cu el, ei bine, acest tânăr practic a împlinit acest vis.

Desigur, totul s-a realizat cu multă muncă, nicio satisfacție nu vine singură, de mulți ani de zile, styropyro (după nume, se observă tendințele piromanice ale personajului, de altfel destul de amuzant ie între noi vorba) a postat pe net o groază de videoclipuri în care realizează o mulțime de experimente în care jonglează cu fel de fel de aparate laser, care mai de care mai năstrușnice ca altele.

În momentul în care acest copil își pune în cap să realizeze o jucărie ieșită din comun, ei bine, nu se lasă până nu o face. Este absolut incredibil modul în care își realizează propriile jucării, toate având un aspect plăcut și în același timp având un efect impresionant, de exemplu laserul de mai sus într-o clipită, arde foaia de hârtie, o face bucăți, ce mai poți spune în acest moment înafară de exclamații fără noimă, wow, bă ești nebun, bă mai dă-l naibii și multe alte onomatopee.

Sincer mă miră cum de până în momentul de față nu a fost contactat de către un institut militar, care să îi propună o colaborare în realizarea unui proiect de o anvergură mai mare. Deși am găsit destule materiale interesante pe canalul său de youtube, cred totuși că mă ia gura un pic pe dinainte în condițiile în care armatele Statelor Unite ale Americii sunt deja extraordinar de bine dotate cu tot felul de echipamente avansate.

În concluzie să ne bucurăm de spectacolul oferit de aceste gadgeturi create de tânărul inventiv pe care tocmai l-am descoperit pe internet :)

No comments:

Post a Comment