Monday, June 22, 2015

A Vrut Să-i Fure Telefonul lu Salam, Dar Stai să Vezi ce se Întâmplă !

Celebrul manelist Florin Salam s-a aflat într-unul din weekendurile trecute în capitala Angliei, Londra pentru a interpreta un program la o nuntă. Întâmplarea care avea să o pățească probabil l-a pus pe gânduri și pe viitor va trebui să fie mult mai atent de ce fel de oameni se înconjoară pentru a nu se mai repeta o situație la fel de neplăcută ca aceasta. Dar ce s-a întâmplat mai precis ? Vedeți în videoclipul de mai jos.

Aflat după cum spuneam pentru a cânta la o nuntă, acesta nu s-ar fi gândit probail niciodată că printre invitații prezenți la un asemenea eveniment de seamă se află și persoane așa zise cleptomane. Unul dintre cei ce l-au înconjurat pentru o perioadă destul de lungă de timp în timpul nunții a încercat într-un moment de neatenție a acestuia să îi extragă din buzunarul de la pantaloni telefonul. Situația a fost de așa natură că deși era în focul dediațiilor și al cântării Florin Salam a simțit parcă mâna acestuia și și-a îndreptat propria mână spre buzunar nelăsându-l mai apoi nesupravegheat nici un minut. Pentru a trece peste incident și a nu da șansa să se întâmple lucruri care să ducă spre circumstanțe mai grave artistul a preferat să facă haz de necaz pe seama întâmplării și l-a făcut atent pe cameramanul care filma să înregistreze momentul și să pună videoclipul pe internet. Pentru a nu fi nevoiți să vizionațo întregul videoclip puteți să derulați până la minutul 3:39 pentru a vedea toată întâmplarea pățită de Salam și reacțiile acestuia imediat după incident.

Puțini dintre voi cunosc faptul că pe Florn Salam îl cheamă de fapt Florin Stoian și este născut la data de 1 octombrie 1979 chiar în capitală.Totodată numele lui inițial de scenă nu a fost Florin Salam ci Florin Fermecătorul , pe vremea aceea cu siguranță nici măcar el nu se aștepta că va ajunge atât de celebru și atât de îndrăgit.

No comments:

Post a Comment