Saturday, June 13, 2015

Au Băgat O Fată În Ring Și Au Luat-o La Mișto Când Au Văzut Ce Poate Au Zis Că Nu E Adevărat

Germaine Yeap este o luptătoare profesionistă în vârstă de 30 de ani. Experimentul pe care îl face într-o sală de lupte din Malaezia este tocmai pentru a demonstra că atunci când spui expresia te bați ca o femeie de fapt te bați ca o femeie campion mondial care îi poate bate în orice moment pe bărbați.

Germaine Yeap se antrenează de peste 6 ani de zile în stilul Muay Thai dar antrenorii noi de la sala de forță unde obișnuia să se antreneze la începuturile carierei sale profesioniste nu au apucat să o cunoască. Așadar acestora nici prin gând nu le-a trecut atunci când le-a fost solicitat ajutorul de către o fata firavă și care lovește stângaci că aceasta de fapt este o luptătoare de clasa mondială.

Germaine a pășit sfioasă în sală și a cerut ajutorul antrenorilor aflați acolo ca orice începătoare care vede pentru prima dată o pereche de mănuși și un sac de box. Ceea ce a urmat însă avea să le schimbe percepția acestora despre femeie și despre cât de firave sunt ele.

În momentul când Germaine a solicitat să fie antrenată ca un sportiv normal aceștia i-au râs în față și i-au zis că nu vor să rănească o fata asa frumușică și firavă. Dar de ar fi știut ei ce aveau să pățească nu ar mai fi pronunțat niciodată cuvintele astea.

Când s-a ajuns în ring și bătălia a fost pe bune acestora nu le-a venit să creadă ochilor câtă forță are și ce procedee folosește pentru a îi doborâ la pământ. Bulversați de bătaiea pe care o primeau de la o fetiță practic au cerut să termine antrenamentul iar în acest moment Germaine și-a dezvăluit adevărata identitate stârnind admirația celor care îi fuseseră cu câteva clipe înainte adversari în antrenament.

No comments:

Post a Comment