Saturday, June 20, 2015

Se Văita la Nevastă că îl Doare Urechea - Când a Văzut ce Iese de Acolo l-a Luat cu LEȘIN !!!

Bărbatul acesta se poate considera norocos pentru că în urma acestei întâmplări nu a rămas cu răni mai grave sau doamne ferește surd de o ureche. Ceea ce a pățit vă va înspăimânta dar în același timp vă va face să fiți și mai precauți de acum încolo și la prima durere sau jenă în ureche să consultați medicul sau să încercați să cereți ajutorul unui apropiat pentru a se uita și a vedea dacă totul este în regulă măcar la suprafață.

Ce s-a întâmplat mai exact ? Toată dimineața s-a văitat soției că îl doare urechea dar fără să dea mare importanță. Pe seara au venit în vizită la aceștia câțiva prieteni foarte buni și bărbatul a încerca să pară ca și cum nimic nu îl deranjează pentru a nu strica seara tuturor. Și totuși lucrurile nu aveau să meargă cum a vrut el la un moment dat sfâșiat de durere a simțit că ceva se mișcă în urechea lui dreaptă și dintr-o dată a căzut la pământ secerat ținându-se cu mâna de ureche.

Toți cei aflați de față s-au panicat dar unul dintre prietenii lui a mers să se uite să vadă ce a pățit și a încercat să îi deschidă urechea cu mâna pentru a identifica cauza durerii.Când a văzut că ceva se mișcă acolo și-a dat seama că este o insectă și a cerut ca soția bărbatului să vină cu o pensetă pentru a încerca extragerea a ceea ce se afla acolo fără voia bărbatului. După ce s-a prezentat soția acestuia cu penseta a început un întreg proces pentru îndepărtarea musafirului nepoftit care se lăsa destul de greu scos din locul unde tocmai își făcuse o nouă casă.Totul a durat câteva minute bune între timp bărbatul suportând dureri din ce în ce mai groaznice.

În final totul s-a terminat cu bine când din urechea victimei a fost extras un fluture de toată frumusețea. Toți cei de față au rămas marcați de această întâmplare și probabil își vor feri de acum înainte urechile mult mai responsabili.

No comments:

Post a Comment