Sunday, June 14, 2015

METODA Care Nu Dă Greș Niciodată - Cum Să Spargi Cărămizile Cu Mâna Goală

Videoclipul se adresează celor care vor să învețe cum se poate sparge o cărămidă asemenea karatistilor văzuți în filme, la posturile de televiziune sau în spectacole special concepute pentru a încânta publicul cu această artă.

Dacă vă așteptați ca metoda să fie cea clasică vă înșelați încă de la început. După cum se poate observa pentru a sparge o cărămidă e puțin mai mult nevoie decât mâna ținută drept și lovitul acesteia perpendicular pe centru. Așadar nu veți învăța să utilizați metoda clasică ci mai degrabă cea modernă îmbunătățită și anume aruncarea cărămizii în perete, în cuptorul cu microunde sau datul cu ea de pământ.

De-a lungul timpului au existat păreri și păreri în ceea ce privește care ar fi secretul din spatele spartului cărămizilor folosind pumnul, lateralul sau podul palmei. Mulți erau de părere că pentru a reuși acest lucru trebuie să dispui de o forță musculară mult mai mare decât a unui om normal în timp ce alții au încercat să demonstreze că pentru a reuși acest procedeu care pare destul de dificil și care s-ar presupune ca are nevoie de o forță fizică sporită este nevoie de fapt doar de o foarte mare concentrare și stăpânire de sine iar forța care acționează asupra obiectelor în cazul acesta a cărămizilor este o forță puternică interioară.

Oamenii de știință în schimb au demonstrat că totul depinde în cadrul acestui experiment de tehnica folosită de cel care vrea să spargă o cărămidă sau un bloc de cărămizi cu ajutorul pumnului sau al palmei.Tehnica presupune lovirea corectă precum și poziția corpului și a mâinii într-un anumit fel pentru ca încercarea să aibe sorți de izbândă.

No comments:

Post a Comment