Tuesday, June 23, 2015

I-a Zis Iubitei că A Înșelat-o Dar Stai Să Vezi Reacția Acesteia !

Videoclipul acesta te va pune serios pe gânduri după ce îl vei vedea și te vei gândi de acum încolo de două ori înainte de fiecare dată când vei dori să faci o farsă prietenilor sau familiei. De ce trebuie să te gândești înainte? Foarte simplu. Farsa aceasta îți va arăta că lucrurile nu merg mereu așa cum te-ai așteptat și că oricând ele pot lua o turnură urâtă putându-se ajunge într-un final chiar la o tragedie.

Realizatorii acestei farse sunt celebri pranksteri de la canalul de youtube Viralbrothers care de-a lungul timpului au realizat o mulțime de farse care mai de care mai amuzante dar în același timp și înspăimântătoare pentru cei pe pielea cărora le-au făcut. În cazul de față ei s-au gândit că ar putea să facă o farsă uneia dintre prietenele lor și în sensul acesta s-au gândit că ar putea să îi zică acesteia că a înșelat-o cu o altă fată pentru a îi vedea reacțiile și de ce nu a se amuza pe seama ei.

Ceea ce nu a știut niciodată cel care voia să facă farsa este că cel ce era co-autor cu el a anunțat-o pe prietena lui că bărbatul vrea să o păcălească și aceasta i-a organizat probabil cea mai dureroasă răzbunare existentă vreodată care să îl facă să se lecuiască de astfel de glume pe viitor. Așadar în momentul când aceasta a spus că ar fi înșelat-o ea s-a dus în camera alăturată si după ce a tras ușa s-a prefăcut că s-a aruncat pe geam. Când a realizat ce s-a putut întâmpla bărbatul a înghețat și s-a dus tot într-un suflet în fața blocului. Acolo zăcea întinsă pe asfalt o sosie a prietenei lui îmbrăcată la fel. Când a realizat că nu s-a întâmplat nimic a răsuflat ușurat dar probabil i-a trebui mult timp să-și revină la normal din această întâmplare cu adevărat neașteptată.

Așadar aveți grijă de acum când faceți așa ceva că s-ar putea să pățiți lucruri din cele mai neplăcute fără să vă dați seama.

No comments:

Post a Comment