Tuesday, June 16, 2015

Nu Se Aștepta Să Găsească Așa Ceva În Dulapul Iubitului Ei

Blake și Carly formează un cuplu de îndrăgostiți de peste 3 ani de zile.Într-una din discuțiile purtate de către cei doi Carly s-a plâns iubitului ei că dulapul în care își tinea bijuteriile și o parte din haine s-a degradat complet și este practic inutilizabil.

Auzind acestea Blake s-a oferit să îi facă el un dulap pentru a își ține cele ce îi trebuiesc dar a avertizat-o că pentru construcția lui are nevoie de ceva mai mult timp.

După ce a început la confecționarea acestuia lui Blake i-a venit o idee genială prin care dorea să o facă să țină minte toată viața de unde are iubita lui dulapul pentru bijuterii.A muncit astfel la dulap cât și pentru a pune ideea sa în practica timp de mai bine de 6 luni dar rezultatul final a fost unul pe măsură. Un dulap personalizat exact pe gustul prietenei sale stia că aceasta va fi încântată dar pentru surpriza care avea să urmeze sigur nu era pregătită.

A sosit și ziua în care i-a adus dulapul acasă iubitei sale Carly. Aceasta când l-a văzut nu mai putea de bucurie pentru că în sfârșit avea un nou loc unde putea să își pună liniștită toate bijuteriile și obiectele de îmbrăcăminte de dimensiuni reduse. În timp ce își inspecta sertarele bine aranjate de care se ocupase în cel mai mic detaliu Blake, Carly a avut parte când a ajuns la ultimul sertar de surpriza vieții . Ce a descoperit acolo mai exact avea să îi schimbe total părerea despre iubitul ei și relația cu acesta. În ultimul sertar se afla practic inelul de logodnă lăsat de bărbat într-o cutie de catifea. Carly a rămas pur și simplu fără cuvinte și după ce și-a revenit din șocul pe care l-a trăit a spus și DA-ul mult așteptat de către audiența vizibil emoționată.

No comments:

Post a Comment