Thursday, June 11, 2015

După Ce Vei Vedea Clipul Asta Nu Te Vei Mai Atinge De Coca-Cola

În urmă cu aproximativ un an de zile întreagul internet a fost invadat de un clip cu un experiment în care un chimist a arătat lumii întregi de ce nu este bine să consumăm Coca-Cola. Acel video a strâns la momentul respectiv nu mai puțin de 23 de milioane de vizualizări devenind viral pe internet.

În ce a constat mai precis primul experiment ? Un lucru extrem de simplu am putea spune . A fost răsturnată o sticlă de Coca-Cola într-o cratiță și apoi fiartă la foc mediu timp de câteva minute. Rezultatul final a fost unul de-a dreptul cutremurător. Milioane de oameni au putut vedea ca ceea ce credeau ei că este colorant natural nu era nimic mai mult decât un element chimic destul de ciudat. Recomandarea autorului acestui experiment atunci cât și acum a fost oprirea imediată a consumului celebrei băuturi răcoritoare carbogazoase cu precădere mai ales în rândul copiilor aflați în plină creștere.

Experimentul de azi vine în aceeași notă a dezvăluirilor cutremurătoare despre această băutură răcoritoare carbogazoasă. Ce Se întâmplă mai precis în videoclipul de mai sus . Foarte simplu același cercetător încearcă o combinație de plumb topit pe o flacără iute la care se adaugă o importantă doză de Coca-Cola.

Multi s-au așteptat ca rezultatul să nu fie la fel de spectaculos ca cel din experimentul precedent dar nu a fost așa ba din contră chimistul nostru ne-a dezvăluit că reacția pe care băutura o are asupra stomacului nostru este asemănătoare cu reacția pe care aceasta o are la atingerea plumbului încins.

Așadar avertismentul este unul cât se poate de clar și anume că nu trebuie să ne mai lăsăm influențați de ce se întâmplă în jurul nostru si de ce ni se spune și trebuie să consumăm alimente și băuturi cât mai naturale care nu ne pun în pericol sănătatea pe termen lung .

No comments:

Post a Comment