Monday, June 15, 2015

Așa MERITĂ !!! Uite În Ce Hal Și-a Găsit Un SENATOR Român Mașina Parcată !!!

Zilele trecute senatorul român Constantin Popa a pățit un incident mai puțin plăcut în care a fost implicată mașina sa.Povestea s-a petrecut pe străzile din Amsterdam și după cum a declarat și acesta i-a lăsat un gust amar.

Ce s-a întâmplat mai precis ? În drumul său spre Parlamentul de la Bruxelles unde urma să se întâlnească cu reprezentanții comisiilor de Buget ale mai multor state din Uniunea Europeană a făcut o scurtă oprire în capitala Olandei, superbul oraș Amsterdam. Aici a zăbovit mai puțin de o oră prin câteva magazine de lux dar când s-a întors la mașina parcată, un Mercedes GLK 220 a avut parte de surpriza vieții. Luneta din spate a autoturismului personal era pur și simplu distrusă. Dar asta nu a fost tot cei ce i-au vandalizat mașina au avut grijă să îi sustragă mai multe bunuri importante aflate în aceasta printre care se numără o tabletă iPad și o importantă sumă de bani aflată într-o geantă de mână.

Senatorul a declarat că nu se așteptat să aibe parte de o surpriză atât de neplăcută mai ales într-unul dintre orașele simbol ale libertății din lume și anume Amsterdamul.

Constantin Popa este membru al senatului României din anul 2012 fiind ales prin vot uninominal în colegiul 3 din Județul Buzău. Acesta este născut pe data de 24 martie 1962 în același județ și provine după cum o declară chiar domnia sa dintr-o familie de geamgii care o duceau foarte bine înainte de anul 1989.Într-o scurtă prezentare a s-a acesta a declarat că niciodată nu s-ar fi așteptat ca dintr-un biet geamgiu să ajungă până în senatul României.

No comments:

Post a Comment