Thursday, June 18, 2015

Îi Dispărea Noapte de Noapte Mâncare Din Frigider Când S-a Uitat pe Cameră Să-l ia cu Leșin !!!

George Easton locuia până nu de mult cu părinții săi într-un sat la marginea Londrei. După ce a cunoscuto pe Alice prietena sa acesta a hotărât că este timpul să facă un pac important în viața lui și să se mute împreună cu aceasta într-o casă pentru a putea avea și ei parte de momentele atât de necesare unui cuplu nou format.

Zis și făcut George a căutat o casă cu chirie și a găsit o ofertă excelentă într-unul dintre cartierele Londrei.Toate păreau să meargă bine și bucuria mutatului alături de iubita sa părea că nu poate fi umbrită de nimic dar totuși iată că problemele au apărut la scurt timp după ce s-au mutat. George a observat într-una din dimineți că lipsesc câteva alimente din frigider față de momentul în care se culcase și a crezut că este vorba de iubita lui care s-a trezit noaptea și a mâncat.

După ce a întrebat-o pe aceasta și ea i-a spus că nu s-a trezit și că nu mănâncă niciodată seara atunci a hotărât să instaleze o cameră de supraveghere pentru a descoperi cine se afla în spatele acestei situații ciudate.

Mare i-a fost uimirea când a văzut pe cameră că de fapt noaptea cobora din podul casei o femeie și se înfrupta cu tot ce găsea la îndemână în frigiderul acestuia după care se ascundea la locul ei.Ciudat este că aceasta stătea acolo de mai bine de 2 săptămâni și practic nu ieșea decât noaptea în timpul zilei doar stătea pitită și probabil dormea fără ca nimănui nici prin gând să îi treacă că s-ar putea afla cineva chiar acolo.

George a alertat autoritățile și femeia a fost evacutată, polițistii aflați la fața locului au declarat că nu este prima dată când se înregistrează un astfel de caz.

No comments:

Post a Comment