Saturday, November 7, 2015

Un Trecător Vrea Să Arunce Mâncarea La Coș În Fața Unui Cerșetor - Dar Stai Să Vezi Reacția Acestuia !!!

Câtă mâncare risipești în fiecare zi ? Sunt convins că destulă dar chiar dacă nu este cazul tău există persoane care aruncă mult prea multă mâncare la gunoi. Aceștia ar trebui să se gândească mai bine pentru că sunt oameni care nu își permit să mănânce o singură masă pe zi. Mâncarea aruncată Într-o zi de o persoană la gunoi poate însemna pentru o alta singura cale de supraviețuire în ziua aceea. Imaginile din videoclipul de mai jos sunt extrem de grăitoare în acest sens, urmăriți-le și veți rămâne fără cuvinte.

Un bărbat a instalat o cameră de luat vederi în zona unde se afla un cerșetor și a vrut să arunce experimental niște mâncare chiar în coșul de gunoi din fața acestuia. Dar în momentul când se îndrepta spre coș cu mâna, cerșetorul l-a strigat și l-a rugat să nu arunce mâncarea ci să i-o dea lui pentru că are mult mai multă nevoie de ea.

Uitându-se în punga de hârtie cerșetorul a descoperit un burger pe care l-a mâncat și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru că i-a dat mâncarea aceea. Toată scena a fost înregistrată pe camera de filmat și bărbatul care a vrut să facă experimentul a rămas extrem de emoționat încât s-a gândit să îi mai ofere câteva bucurii cerșetorului.

Acesta i-a adus o cămașă nou nouță și i-a oferit câțiva bănuți pentru a avea ce mânca și în zilele următoare. Și l-a rugat să-i mulțumească în continuare lui Dumnezeu pentru că el i-a dat tot ceea ce a primit în acea zi și îi va da și alte zile de acum înainte.

No comments:

Post a Comment