Wednesday, November 4, 2015

RÂZI CU LACRIMI !!! Compilația Celor Mai PENIBILE Momente În 2015 !!!

Vă propun dacă aveți sau ați avut o zi mai dificilă la locul de muncă sau la școală sau pur și simplu vă aflați într-o dispoziție proastă să urmăriți această compilație de farse penibile ale anului 2015. Vă asigur că după ce veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos vă va reveni zâmbetul pe buze și buna-dispoziție. Dacă v-a adus și vouă un strop de fericire acest clip nu ezitați să îl distribuiți mai departe și prietenilor dumneavoastră pentru se amuza copios și ei.

Farsa este practic un episod comic. Acestea au fost puse în practică încă din cele mai vechi timpuri și au avut ca scop de a aduce râsul pe fețele celor care se făceau martori la moment. Farsele conțin anumite elemente ale teatrului popular. Cu siguranță toată lumea știe că farsele au și o zi specială pentru ele și anume data de 1 aprilie care este considerată Ziua Internațională A Păcălelilor.

Din dorința de a-i binedispune pe utilizatorii de internet au apărut o mulțime de creatori de farse care și-au făcut canale de Youtube extrem de apreciate. Aceștia vin periodic cu câte o idee de farsă și majoritatea se propagă cu mare repeziciune și devin virale mai ale în rândul rețelelor de socializare.

În istorie trebuie știut că au existat farse care mai de care mai neașteptate. Spre exemplu în anul 1980 postul britanic BBC a anunțat că simbolul Regatului Unit Big Ben-ul își va schimba înfățișarea și va trece pe formatul digital. Ba mai mult s-a vehiculat că acele ceasului vor fi vândute doritorilor în acest sens. Evident că tot acest episod a fost doar o glumă de 1 Aprilie.

No comments:

Post a Comment