Wednesday, November 11, 2015

Imaginile Care Îți Vor Arăta Că Incendiul Din Colectiv A Fost Pus Intenționat !!!

La mai bine de o săptămână de la tragedia care a avut loc în clubul bucureștean Colectiv au apărut din ce în ce mai multe voci care au spus că tot ce a avut loc acolo a fost ascuns de ochii lumii. Dacă în primă fază s-a discutat despre faptul că numărul celor decedați la fața locului în urma incendiului era mult mai mare, iată că o nouă teorie a conspirației s-a născut zilele acestea și anume că incendiul din club a fost pus cu bună știință. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și puteți să vă faceți o părere după ce veți cântări bine cele vizionate.

După 10 zile de la tragedia din Colectiv în care aproximativ 50 de oameni au decedat și alte câteva zeci se zbat între viață și moarte în diferitele spitale bucureștene dar și în câteva de peste hotare gurile rele spun că autoritățile încearcă să mușamalizeze atât erorile de procedură care au urmat tragediei și care arată clar că nu s-a acționat întocmai cu situația în care s-au aflat, dar și principalele cauze ale incendiului.

În urma anchetei declanșate s-a dispus arestarea unui număr foarte mare de oameni începând de la cei trei patroni ai clubului, la administratorii firmei care au montat artificiile împreună cu tehnicianul pirotehnist și chiar la angajati ai primăriei în frunte cu primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone.

Toată această desfășurare de forțe pare totuși un praf aruncat în ochii românilor și mai ales celor care au avut victime în urma acestui dezastru fără margini. Teoriile apărute după acst eveniment vin să confirme încă o dată superficialitatea și reaua-credință de care dau dovadă mulți dintre conaționalii noștrii.

No comments:

Post a Comment